duminică, 11 octombrie 2015

Ochelarii Moto


Ochelarii Moto Choppers
Ochelarii Moto Choppers
Ochelarii moto sunt ochelari de soare de afirmare, concepuţi nu numai pentru amatorii de motociclete. Marea majoritate a cumpărătorilor în căutarea de ochelari de soare moto se vor bucura pur şi simplu de acest stil de ochelari şi vor încerca să-l imite în aspectul lor de zi cu zi.
 

Dacă sunteţi printre mulţii entuziaşti de motociclete, îmbrăcămintea de motociclist şi accesoriile sunt un must-have pentru tine. 

Ochelarii moto sunt ochelari de soare cool, care oferă o potrivire confortabilă, excelentă pentru motocicletă sau dacă doreşti să adaugi o urmă de sport în aspectul de motociclist.
 
Lentilele acestor ochelari de protecţie moto au o rezistenţă de impact superioară, comparativ cu ochelarii de soare obişnuiţi. Ochelarii moto protejează ochii de particulele mici şi resturile de sub vehicule motorizate, cum ar fi nisip şi insecte. Pentru o protecţie adecvată a ochilor şi a capului, trebuie folosită o cască de motocicletă aprobată. Ochelarii moto sunt căptuşiţi cu spumă perforată la interior, care contribuie la circularea aerului şi previne aburirea lentilelor.

Verifică stilurile noi de ochelari moto la preţuri excelente pe CoolVision!