luni, 19 octombrie 2015

ESTE IMPORTANT SĂ PORŢI OCHELARI DE SOARE?



ESTE IMPORTANT SĂ PORŢI OCHELARI DE SOARE
ESTE IMPORTANT SĂ PORŢI OCHELARI DE SOARE
Sunt ochelarii de soare importanţi? Desigur că sunt. Cum lunile de vara se apropie, mulţi oameni vor cumpăra o nouă pereche de ochelari de soare. Deşi poate părea că ochelarii de soare sunt mai mult o declaraţie de modă, ei sunt de fapt un instrument excelent pentru a-ţi menţine ochii sănătoşi şi pentru a-ţi păstra vederea.

Dacă stai în soare prea mult timp este nesănătos, nu numai pentru pielea ta, dar şi pentru ochii tăi. Probabil, ai mai fost pe stradă fără ochelari de soare într-o zi însorită şi te-au durut ochii. Acest lucru nu este ok.

Una dintre cele mai bune moduri de a proteja ochii este de a purta ochelari de soare!

Într-adevăr ar trebui să îi porti tot timpul, pentru că ochelarii de soare nu sunt doar pentru atunci când este foarte însorit afară. Chiar şi atunci când este înnorat sau nu foarte însorit, există raze care pot avea efecte dăunătoare asupra pielii şi ochilor tăi. Ochelarii de soare îţi pot proteja vederea faţă de lezarea ochilor datorată luminii soarelui prin protejarea de razele UV dăunătoare. Prin purtarea ochelarilor de soare, poţi face o declaraţie de modă şi să îţi protejezi şi ochii de soare!

Ochelarii de soare sunt faimoşi de ani de zile, atât pentru confort cât şi ca un accesoriu de modă. Totuşi, aşa cum studiile şi cercetările continuă să demonstreze o relaţie între expunerea la UV-A / UV-B şi boala oculară, protecţia sănătăţii pe termen lung a ochilor este încă un motiv pentru a purta ochelari de soare.

Când alegi ochelari de soare, uită-te pentru detalii de protecţie UV pe etichetele produselor. Alege ochelari de soare care blochează 99-100% din razele UVA şi UVB. Evită ochelarii de soare care sunt etichetaţi "cosmetice" şi cei care nu oferă detalii cu privire la protecţia UV.