marți, 6 octombrie 2015

OCHELARI DE SOARE BIOHAZARD



Ochelari de soare Biohazard
Ochelari de soare Biohazard

Colecţia Biohazard oferă ochelari de soare sofisticaţi pentru bărbaţi şi femei. Ochelarii de soare pe care îi prezintă sunt o alternativă superbă faţă de brandurile importante, deoarece aceştia sunt doar o fracţiune din preţ. Ochelarii de soare Biohazard sunt de calitate excelentă şi oferă un nivel ridicat de protecţie UVA şi UVB.

Ochelarii de soare Biohazard sunt o linie de marca exclusivă de ochelari de soare pentru plajă şi surf.

Ochelarii de soare Biohazard fac apel mai ales la clientul de sex masculin, care doreşte să se afirme şi să se diferenţieze. Aceşti ochelari de soare sunt o combinaţie de stil clasic şi design contemporan.

Biohazard sunt ochelari de soare cool cu rame colorate solide şi rame unice transparente. Aceşti ochelari de soare pot fi găsiţi în mai multe culori, fiind diferiţi de orice alt stil pe care l-ai întâlnit până acum. Cu ramele sale durabile şi de înalta calitate, fixarea confortabilă, combinaţia de stiluri şi alegerile colorate, nu te poţi pune cu preţurile noastre de reduceri! Multe perechi de  ochelari de soare Biohazard au prelungiri care acoperă nu numai ochii, dar, de asemenea, blochează lumina soarelui de pe părţi, oferind protecţie totală.

Verifică stiluri noi de ochelari de soare Biohazard la preţuri excelente pe CoolVision!