joi, 8 octombrie 2015

MERITĂ ochelarii de designer?



MERITĂ ochelarii de designer?
MERITĂ ochelarii de designer?

Nu cred că ochelariide soare de designer merită banii. De fapt, în general, cumpăr ochelari de soare destul de ieftini pentru că, având în vedere istoria mea cu ochelari de soare, există o mare probabilitate să mă aşez pe ei, să îmi cadă de pe cap sau să îi zdrobesc înainte de sfârşitul verii. Cel puţin atunci când mi se întâmplă acest lucru mă simt prost numai pentru cei 15$ în loc de 200$ (sau mai mult).

Ia în considerare următoarele:
- Ochelarii de designer pot costa până la 500 $. Chiar dacă îţi păstrezi o pereche timp de cinci ani, tot înseamnă 100$ pe an. Gândeşte-te la ceea ce ai putea face cu banii!
- Cei mai mulţi ochelari de soare de designer sunt făcuţi de acelaşi producător. Luxottica, o companie italiană, este responsabilă pentru crearea ochelarilor designerilor tăi preferaţi, inclusiv Burberry, Bulgari, Dolce & Gabbana, Chanel, Donna Karan, Polo Ralph Lauren, Ray-Ban, Salvatore Ferragamo, Paul Smith, Vogue, Versace, Persol, Tory Burch, Miu Miu, şi Stella McCartney.
- Chiar dacă brandurile de designer fac produsele lor mai durabile, totuşi ele pot fi zgâriate şi sparte, la fel ca orice altă pereche de ochelari de soare.
- Cel mai important motiv pentru a purta ochelari de soare este de a-ţi proteja ochii de razele UV nocive ale soarelui. Ochelarii de soare ieftini oferă o protecţie de 100% la fel ca ochelari de soare de designer scumpi.

Cum sezonul de vara 2016 se apropie, toată lumea îşi stochează de pe acum toate esenţialele de vară. Costumele de baie, loţiunea de protecţie solară, pălăria şi ochelarii de soare sunt în partea de sus a listei pentru mulţi. În timp ce ochelarii de soare sunt incontestabil de esenţiali, mulţi oameni îi văd ca pe obiecte de lux de care ai nevoie. Da, ajută la blocarea razelor UV nocive şi protejează ochii de îmbătrânirea prematură şi cataractă, dar să cheltui mai mult de 50$ pe o bună pereche de ochelari de soare poate fi un pic prea scump pentru unii.

Tu cât de mult ai plăti pentru ochelarii de soare?