luni, 9 noiembrie 2015

Trendul ochelarilor de soare in 2016



Trendul ochelarilor de soare in 2016
Trendul ochelarilor de soare in 2016
Cea mai tare tendinţă de primăvară (şi vară) 2016 sunt ochelarii de soare! Eşti la vânătoare de ochelari de soare noi şi sofisticaţi în 2016? Circulari, supradimensionali, oglindă, de protecţie, decoraţi, acestea sunt unele din tendinţele din 2016.

Ochelariide soare sunt accesorii esenţiale pentru multe persoane. În plus faţă de protejarea ochilor de soare, ochelarii de soare aduc o nouă lumina pe faţă, acoperă semnele de oboseală după petreceri, ascunzând ochii, oferind un val de mister persoanei care îi poartă şi sunt sofisticaţi. Oamenii obişnuiţi să poarte ochelari de soare nu vor fi niciodată în stare să trăiască fără. Toţi iubitorii de ochelari de soare şi, de asemenea, toţi cei care doresc să-şi reînnoiască aspectul vor fi fericiţi să ştie cele mai recente ştiri, tendinţele şi brandurile care vor fi în top în 2016.

Ochelarii de soare pentru primăvară şi vară nu pot fi consideraţi în întregime inovatori, dar în acest sezon este timpul să arunci deoparte aviatorii tradiţionali şi să te gândeşti la ochelari mai mari, mai luminoşi şi mai îndrăzneţi. Într-un cuvânt, poartă orice influenţat din anii 70’, ceea ce înseamnă revenirea la lentilele rotunjite ultimul răcnet. Ochelarii de femei vor urma o tendinţa similară, cu excepţia faptului că ei vor întâlni, de asemenea, revenirea ochelarilor “ochi de pisica” sexy, care credem că sunt grozavi! 

Primăvara şi vara sunt aici, ceea ce înseamnă revenirea soarelui şi unuia dintre accesoriile noastre preferate: ochelarii de soare!