luni, 6 martie 2017

Ce ochelari de soare alegem în anul 2017?

Se apropie sfârșitul verii, ne îndreptăm încetul spre toamnă, așa că, a venit timpul să ne uităm, ce modele de ochelari de soare sunt de așteptat.

Ochelari de soare numai vara purtăm?
Greșeală enormă!
Ochelari de soare în anul 2017
Ochelari de soare în anul 2017
Să ne uităm ce modă v-a fi în acest an.

Curiozitate, ochelarii de soare colorați, au revenit din nou. Acum ochelarii de soare cu lentile galbene, îi purtăm, nu numai din glumă, sau să ne amintim de comicul Ali G. Mulțumită celebrilor, si modei, ca Louis Vuitton sau Prada, anii 70 stilul retro, nu numai pe podiumul de prezentare au revenit, dar si noi alegem cu plăcere din ochelarii de soare colorați. De exemplu ochelarii de soare stil aviator, au succes mare.

Dar nu numai lentilele de culoare galbenă au devenit moderni. Pe podiumul de prezentare din Paris și Milan, de multe ori am văzut modele de ochelari de soare, care din culoarea galbenă s-au schimbat în pink Fendi, Trussardi sau Banana Republic.

Nu numai lentilele colorate, ci și lentilele transparente au fost modele preferate în anul trecut. În colecția lui Chanel de toamnă, Aceste modele vor reveni. Lentilele oversized, în același timp au apariție modernă și clasică. Iubitorii stilului geeky, pot alege și din ramele transperente. Iar dacă doriți un pic de culoare, puteți alege din lentilele ușor închise la culoare gradient transparent.

În cercul profesional așa numit  stilul „Bug eye”, se prezice, că în toamnă, lentilele mari colorate sau închise, vor fi cele mai căutate.

Important să fim atenți la forme și rame- dese ori și ochelarii făra rame sunt moderni. Moda trendi de toamnă, sunt specific ochelarilor Gucci, care urmărește moda cadrelor pronunțate.

În mare, putem spune că de un timp, designerii, dau o mare importanță la formele mari si decorate, iar cei care nu doresc să se piardă după  ramele enorme, vor găsi cu siguranță o alegere pe plac. De exemplu, în colecția pentru bărbați, de multe ori ne întâlnim cu rame micuțe, ovale de metal. Pentru cei care nu se retrag de ochelarii din metal fără rame futuristici, or să le placă foarte mult cele mai noi modele din colecția SteamPunk.

Ochelari de soare 2017
Ochelari de soare 2017
Din privința formei, orice poate veni, rotunzi, pătrați, octagonali, sau cu puțină curbare în sus. Asemănător culorilor, nici pentru formele ramelor nu vor fi rețineri: În colecție, o să ne întâlnim cu diferite caracteristici, si modele îndrăznețe. Anul acesta, așa spus cenusiul conzervativ v-a fi din nou modern, la fel ca și modelul marmură, pielea animalilor, și modele de rame cu mai multe culori.

Dar dacă cineva gândește că e prea de tot, puteți alege din formele de ochelari de soare ochi de pisică, - acum fiind mai moderni, cu rame groase. Modelele îndrăznețe și elegante, de pe paleta de modă  Philip Lim și Versace, atrage privirea ca un magnet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu