miercuri, 17 mai 2017

Ochelari de soare Oakley

Bazatul Oakley din California, e una dintre grupa companiei italiene Luxottica. Produc nu numai ochelari de soare calitatea premiu, ci și ceasuri, ochelarii schii, rucsac, încălțăminte, ochelari pentru sport, și multe alte suplimente. Oakley, e printre primii lideri ai lumii, fiecere brand sportiv având în jur de 600 de proprietari brevete.

Ochelari de soare Oakley
Ochelari de soare Oakley
Tipuri de  ochelari de soare Oakley
De la extravagant până la clasic, printre ochelarii de soare Oakley, fiecare dintre noi, poate găsi preferatul. Să luăm pe rând cele mai căutate tipuri.

Lentilă Iridium
Lentilele ochelarilor Oakley,  sunt prelucrați cu un strat iridium, care asigură o vedere optimală indeferent de condițiile luminii. Acești ochelari se găsesc în mai multe culori, dar și în versiune polarizată.

Lentile ce se întunecă la lumină
La lumină puternică, lentilele se întunecă automat, se găsesc în 5 culori, dintre acestea 3 sunt cu strat iridium. Ideali și la conducere, deoarece, la lumina mașinilor care vin din față, lentilele nu se întunecă.

Lentile colorate
Suprafața lentilei primește un strat colorat special. Și ochelarii de soare Oakley cu strat iridium, pot fi găsiți cu lentile colorate.

Lentile polarizate
Lentilele polarizate a ochelarilor Oakley, sunt prelucrate cu un strat, care nu permite trecerea luminii reflectante a razelor solare, care se întorc înapoi de pe suprafața netedă. Folosirea ochelarilor de soare la sporturi e foarte importantă, dar și pentru cei operați, îi oferim, deoarece reduce forțarea ochilor.

În comparație cu alti ochelari de soare colorați, prin lentilele polarizate nu vedeți ecranul telefonului, dar dacă puțin întoarceți capul în altă direcție, imediat ve-ți vedea mai bine.

Cea mai nouă dezvoltare a ochelarilor Oakley, e lentila Prizm. Foarte mult se aseamănă cu lentila strat iridium, doar că contrastul și culorile sunt mai perfecte. La prelucrarea lentilelor, pentru diferite sporturi,  au luat în considerație în special vizibilitatea, de exeplu la un joc de minge în sală, culoarea galbenă va fi mai vioaie, pe cât timp în, aer liber, culoarea maro-albastră domină.

Ochelarii de soare Oakley cu rame pe jumătate, se găsesc cu lentile deptrunghiulare, sau cu forme rotunde. Ultimul model e mai căutat, dar și modelele XJL și  XL pătrații, sunt agreați. Prețul lor se mișcă între 80 și 100 de dolari, dar putem spune, că pentru banii aceștia, primim cele mai bune produse și de calitate, și cele mai moderne modele de ochelari de soare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu