miercuri, 2 martie 2016

Designeri de ochelari de soare subestimați

Toata lumea a auzit de Ray Ban și Gucci și toată lumea își dorește să își poată permite astfel de ochelari la modă, dar realist, este doar un vis pentru mulți. Lumea modei ochelarilor de soare tinde să treacă cu vederea mulți designeri care nu numai că produc ochelari inovatori, dar sunt mai accesibili și cu la fel de multe detalii, stil și calitate. Mai jos sunt cinci dintre cei mai subestimați designeri de ochelari de soare pe care nu numai că trebuie să îi verifici înainte de o achiziție, dar îți vei și permite să cumperi fără să îți golești contul bancar.

5 DESIGNERI DE OCHELARI SUBESTIMAȚI:

Le Specs-
Acest designer de origine australiană, Le Specs, a existat ca și designer de ochelari de soare în tăcere, dar foarte popular, încă din anii 1980. Ramele utilizate inițial în anii '80 fac o declarație curajoasă pentru cel care poartă ochelarii, cu culori vibrante și imprimeuri unice. Dacă ești în căutarea a ceva un pic mai elegant, dar care are totuși un pic de "wow", ochelarii de soare ai Le Specs sunt pentru tine. Cu o varietate de stiluri, rame și culori vei fi sigur că vei găsi perechea perfectă de ochelari de soare pentru personalitatea ta.

Etnia-
Ochelarii de soare Etnia sunt proiectați de un grup de catalani din Barcelona care se mândrește cu fabricarea produselor din materiale durabile. Ochelarii de soare utilizează lentine colorate din cristal care nu numai că sunt de durată mai lungă, dar adaugă o notă de culoare vibrantă. Ramele variază de la vintage la modern, cu modele frumoase și design elegant. Exprimă-ți personalitate cu acești ochelari de soare atent creați și plini de culoare.

Pared-
Atenția la detalii este punctul central al ochelarilor de soare Pared. Ramele simple și culorile unice aduc eleganță prin detaliile fine care pot fi găsite pe orice ochelari de soare Pared. Compania se mândrește cu faptul că produce design-uri lucrate manual, de cea mai înaltă calitate.

Quay Australia-
Quay Australia este o afacere de familie din Melbourne care a intrat pe piața internațională în 2009. Această linie de ochelari de soare este orientată spre cei cu un spirit mai lipsit de griji, având rame îndrăznețe, culori atrăgătoare și printuri unice. Multe celebrități au fost surprinse purtând ocherlari Quay Australia, dar cu un preț de sub 60$ pentru o pereche, chiar și non-celebritățile își pot permite acești ochelari de soare.

Komono-
Komono este o companie cu sediul în Belgia, care include forme simple cu detalii echilibrate. Ramele unice ies în evidență printre firmele concurente, dar detaliile fine și culorile sunt cele care fac acești ochelari de soare să strălucească.

Fie că ești în căutarea a ceva care completează propriul stil sau dorești o pereche de ochelari de soare de designer care fac o diferență, această ofertă poate fi ceea ce cauți. Komono este o companie care iese în evidență prin calitate și acordă timp suplimentar pentru a face fiecare detaliu să conteze. Poate că nu sunt Gucci, dar acești ochelari de soare te vor face să te simți ca o celebritate, fără să cheltui bani pe produse de celebrități. Dacă ești în căutarea unor ochelari de soare de designer incredibili, care sunt accesibili și sunt de înaltă calitate, înseamnă că ai ajuns unde trebuie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu