luni, 8 februarie 2016

4 cele mai tari tendinţe în materie de ochelari de soare la modă pentru bărbaţi

Încă de la înfiinţarea lor în primii ani ai secolului al 19-lea, ochelarii de soare au devenit o tendinţa majoră în lumea modernă. Ei nu sunt doar practici, deoarece aceştia protejează ochii de razele UV dăunătoare, dar oferă, de asemenea, detaliul perfect aspectului tău. Pot să spun că tendinţele în materie de ochelari de soare sunt populare în rândul tuturor împătimiţilor de modă, iar aceştia reprezintă unul dintre cele mai la modă accesorii din 2015. Fie că profilezi într-o după-amiază sau petreci sâmbătă seară la o băutură cu gaşca, ochelarii de soare joacă un rol semnificativ în definirea stilului.

Aşa cum am stabilit importanţa ochelarilor de soare în garderoba ta, alegerea perechii potrivite este o afacere mai complicată. Unele stiluri de ochelari de soare arată bine pe tine şi pe alţii nu atât de mult. Deoarece toţi oamenii au o dorinţă de a arăta elegant şi doriţi, aici ai o lista cu cele mai tari 4 tendinţe în materie de ochelari de soare pentru bărbaţi.

Ochelari de soare Aviator
Ochelari de soare Aviator
1. Ochelari de soare Aviator

Dezvoltat de Bausch&Lomb, conceptul de “aviatori” este foarte la modă şi popular în lumea modei. Aviatorii Ray Ban au fost iniţial proiectaţi de Bausch&Lomb. Multe alte companii de modă renumite produc, de asemenea, stilul aviator. Aviatorii au caracteristice lentilele întunecate şi adesea reflectorizante cu dimensiuni de aproximativ două sau trei ori mai mari decât globul ocular. Cadrul metalic este foarte subţire şi de multe ori vine cu un pod dublu sau triplu. Aceştia sunt cei mai potriviţi pentru bărbaţii cu faţă în formă de inima.

Ochelari de soare Wayfarer
Ochelari de soare Wayfarer

Ochelarii de soare Wayfarer au devenit cunoscuţi prin marca ochelari de soare, Ray Ban. Moda a apărut în anii 1950. Designul şi estetica au realizat împrospătarea tendinţei şi au dus la îndepărtarea de plictisitorii ochelari predominanţi la acel moment. De-a lungul timpului tendinţa de popularitate a acestui design a luat o cădere, dar spectacolele recente au adus acest stil înapoi la viaţă. Stilul Wayfarer prevede un look retro. Are rame şi lentile uşor colorate, şi este perfect pentru această perioada a anului.

Ochelarii de soare oglindă
Ochelarii de soare oglindă

Caracteristică semnificativă a acestor modele de ochelari de soare este că ele sunt atât de reflectorizante că oamenii din jur îşi pot vedea reflexia. Aceşti ochelari de soare arată genial în fotografii. Acest stil de ochelari de soare este perfect pentru confiscarea atenţiei asupra ta. Ei emană o personalitate enigmatică, dar sigură. Dacă îţi place să arăţi oamenilor că eşti încrezător, independent şi că eşti pus pe afaceri, ochelarii de soare oglindă sunt ideali. Ochelarii de soare aviator sunt un exemplu principal al acestor ochelari de soare.
Ochelari de soare cu rame în D
Ochelari de soare cu rame în D


Ochelarii de soare cu rame în D emană un look contemporan, dar şi retro. Aceste modele de ochelari de soare sunt faimoase şi dorite pentru precizia şi unicitatea designului. Cele mai multe dintre stiluri au o formă ovală, cu toate acestea, ochelarii de soare cu rame în D rup stereotipul şi se disting prin tăierea pătrată de-a lungul părţii de sus a ramelor. Aceştia proiectează o senzaţie futuristică şi un sex-appeal distinct. Cele mai bune modele din acest gen pot fi găsite în categoria Dolce&Gabbana.
Deci asta este. Dacă ai urmat detaliile noastre despre cele mai tari tendinţe în materie de ochelari de soare, eşti pregătit. Împărtăşeşte experienţa cu noi în secţiunea de comentarii de mai jos.