joi, 24 decembrie 2015

Cum să îţi dai seama dacă ochelarii de soare sunt falşi sau autentici?



Multe site-uri pe internet vând ochelari de soare. Multe dintre ele pretind că sunt autentici, unele nu spun exact autentic, dar te păcălesc să crezi că replicile sunt autentice. În realitate, este nevoie de un cumpărător inteligent pentru a determina care site-uri pot fi de încredere. Acest ghid te va ajuta să aplici o gândire bună în determinarea site-urilor cu produse autentice:

- Politica de returnare: Stai departe de site-urile care nu vor primi obiectul înapoi.

- Uită-te cu atenţie la modul de redactare. Cei mai mulţi vânzători de ochelari de soare autentici te-ar lăsa să ştii că ceea ce ei pun la vânzare este autentic. Deci, uită-te pentru autenticitate garantată.

- Calitate: Dacă un site susţine că ochelarii de soare sunt "de înalta calitate", atunci acest lucru poate fi un motiv de îngrijorare. Ochelarii de soare cu nume de brand au un brand pentru un motiv - brandul vorbeşte pentru calitate. Aceştia poate vorbesc despre furt de bună calitate.

Cum să îţi dai seama dacă ochelarii de soare sunt falşi sau autentici?
Ochelarii de soare falşi sau autentici?
- Examinează fotografiile de ambalare. Ochelarii de soare de brand nou-nouţi sunt întotdeauna ambalaţi într-o cutie şi furnizaţi împreună cu spate de curăţat şi certificat de garanţie. Nu crede nici un vânzător care nu oferă aceste elemente. Unul şi singurul caz în care un vânzător nu poate dispune de aceste elemente este atunci când ochelarii de soare nu sunt noi şi asta nu poate fi o afacere bună, oricum.

- Uneori lucrurile “de designer” false pot spune "inspirat de designer". Să nu cazi în plasa acestui truc; ei spun asta pentru a nu intra în bucluc.

- Garanţie: Un site web care vinde ochelari de soare autentici va avea întotdeauna o garanţie de autenticitate. Dacă nu există, ar trebui să te îngrijorezi.

- Fereşte-te de ambalajul fals. Deoarece mulţi vânzători de fraudă sunt conştienţi că prima dată un cumpărător o să se uite la asta şi vor încerca să îţi furnizeze o cutie falsă sau să folosească o cutie de la un model diferit.

- Uită-te la codul de pe braţul interior al ochelarilor. Odată ce-l ai, uită-te pe site-ul designer-ului şi verifică dacă numărul modelului este autentic, un stil curent, de culoare corespunzătoare, etc.

 - Fereşte-te de ofertele prea “bune ca să fie adevărate”. 

-Cercetează. Ia în considerare o cercetare amănunţită pentru a obţine o afacere bună atunci când îi găseşti. Când vine vorba de internet, fiecare companie de ochelari de soare are propriul site. Tu ar trebui să profiţi de el.

- Ai grijă în cazul în care vânzătorul foloseşte fotografii oficiale luate de la designer. Acestea pot fi copiate şi inserate dar la vânzare să îţi ofere ceva care doar arată asemănător. Asigură-te că vânzătorul nu utilizează fotografii oficiale. Ei bine, în acest caz, ar trebui să îi ceri prin e-mail câteva fotografii reale. Când ajung imaginile, caută cu atenţie ceva neobişnuit.

- Evită orice obiect având cuvinte ca "stil" în titlu. Acest cuvânt strigă că este un obiect fals.

- Întreabă-l pe vânzător dacă obiectele sunt 100% autentice şi dacă observi că nu este autentic, ei să returneze banii, transportul şi taxele de manipulare. Dacă spun că nu, ar trebui să ai grijă.

Ori de câte ori cumperi online, este important să te protejezi. Cumpără întotdeauna ochelari de soare de designer de la magazinele care afişează în mod clar datele de contact şi un număr de înregistrare pe site-ul lor de companie. Comercianţii online autentici trebuie să respecte anumite reguli, una dintre ele este obligaţia de a avea o politică de rambursare care este conformă cu legile de vânzare la distanţă. Asigura-te că ai citit termenii şi condiţiile de livrare şi returnare şi politicile de confidenţialitate înainte de a cumpăra.