miercuri, 6 ianuarie 2016

Ochelarii de soare Polaroid



Ochelarii de soare PolaroidOchelarii de soare Polaroid sunt unul dintre cele mai vechi branduri din industria ochelarilor care oferă produse din 1937. Aceşti ochelari de soare sunt caracterizaţi în principal de lentilele polarizate, iar aceste lentile sunt cele care au construit un brand faimos cunoscut astăzi.

Ochelarii de soare Polaroid au fost întotdeauna cunoscuţi pentru preţurile de calitate şi moderate, astfel încât merită să se ştie despre ei un pic mai mult:

Polaroid ochelari
Ochelarii  de soare Polaroid
Edwin Land, născut în 1909 în Connecticut, a inventat Polaroid, primul material polarizat din lume pentru uz comercial, în 1929. El a fondat Polaroid Corporation în 1937 în Cambridge, Massachusetts. Compania a produs iniţial ochelari Polaroid de zi, primii ochelari de soare cu un filtru de polarizare. Petters Group Worldwide, proprietarul brandului Polaroid la momentul respectiv, a vândut Polaroid Eyewear companiei StyleMark în martie 2007. În 2011, a fost achiziţionată de către grupul italian Safilo.

Cu sediul în Zürich, Elveţia, Polaroid Eyewear funcţionează ca o afacere autonomă. Compania produce  lentile de polarizare Polaroid la Centrul de Cercetare European în valea Leven, Scoţia.

Ok, aceasta a fost scurta istorie a ochelarilor de soare Polaroid, dar pentru ce sunt aceste lentile polarizate renumite? Aici este un mic indiciu:

Undele de lumină vizibile călătoresc în toate direcţiile. Când această lumină întâlneşte o suprafaţă orizontală, ca un drum, suprafaţă de sticlă sau apă, o mare parte din lumină este reflectată cu polarizare orizontală. Această lumină polarizată orizontal este cunoscută ca efectul de orbire, care maschează lumina utilă pentru ochiul uman, reducând vizibilitatea. Prin utilizarea unei foi de material polarizant verticale, componenta cu polarizare orizontală poate fi atenuată în mod semnificativ, reducând nivelul general de lumina care ajunge la ochi. Acest lucru îmbunătăţeşte contrastul, şi, astfel, percepţia ansamblului.

Polaroid Eyewear foloseşte o presă de lustruire pentru a fabrica lentile polarizate. Presa de lustruire păstrează capacitatea de polarizare. De asemenea, permite companiei Polaroid Eyewear să producă lentile care sunt mai groase în centru şi conice spre margini. Astăzi, toţi ochelarii de soare Polaroid vin cu lentile UltraSight, fabricate din eco-polimeri avansaţi, iar aceste lentile sunt, de asemenea, lustruite cu presa, un proces care păstrează integritatea filtrului de polarizare.

 De ce ar trebui să alegi ochelarii de soare POLAROID:

Ochelarii de soare Polaroid îţi oferă protecţie, performanţă şi stil - toate la un preţ accesibil. Este o combinaţie puternică, pe care nu o vei mai găsi niciunde. Toţi ochelarii de soare Polaroid vin cu lentile UltraSight™ - realizate din eco-polimeri avansaţi din punct de vedere tehnic - care sunt formate şi verificate la centrul nostru de cercetare şi de producţie europeană în valea Leven, Scoţia. Ei folosesc tehnologie de termofuziune, un proces dezvoltat exclusiv de Polaroid Eyewear, pentru a curba şi a finaliza lentilele noastre. Rezultatul este perechea de ochelari de soare, care îţi oferă acuitate vizuală excelentă. Ceea ce înseamnă că vei vedea lucrurile cu precizie, chiar şi de la distanţă. Şi cu tehnologia noastră de polarizare, nu va trebui să îţi faci griji cu privire la efectul de orbire. Lentile Polaroid blochează, de asemenea, toate razele UV până la 400 nm şi includ amortizoare pentru siguranţă. Ochelarii de soare Polaroid iau ochii în serios.

Lady GAGA Polaroid
Lady GAGA Polaroid
Fiecare companie de ochelari de soare de brand are un promotor celebru şi Polaroid nu este diferit. Polaroid a angajat-o pe extravaganta Lady Gaga ca şi director de creaţie în 2010. Dacă este un lucru bun sau rău poţi judeca singur, dar direcţia stilului este cu siguranţă extravaganţa.

Dacă ţi-a plăcut această postare despre ochelarii de soare Polaroid şi ţi-ar plăcea să cumperi o pereche pentru tine, poţi verifica oferta noastră de ochelari de soare Polaroid la magazinul nostru online www.coolvision.ro